Kritika #13


Az utolsó kritikám. És pont a 13. Ez elég furcsa ... és az is, hogy ilyet én többé nem írok. Ezért szeretné megköszönni azoknak, akik kíváncsiak voltak a véleményemre, és adtak is rá. Nagyon jó érzés, hogy ilyen profi blogolók kérték ki a véleményem, pedig én az írásnak igen az alját súrolom, az írástudásom igen semmilyen :D De ti mégis, ennek ellenére kértetek tőlem kritikát, így mindenkinek örök hálával tartozom!! :* :')





Történet: Én a prológusból teljesen másra számítottam. De az első fejezet még nagyon messze van a prológusban említett történtekhez képest. Ez egy igen érdekes történet lesz, de az eleje, hát hogy is mondjam ... nekem egy kicsit vontatottnak tűnik. Nem azt mondom, hogy már az elején a prológusnak kéne történnie, de szerintem két-három fejezetkülönbség bőven elég. De ennek ellenére jónak ígérkezik!
Pontszám: 10/8


Helyesírás: A fogalmazásod nagyon tetszik. Szóismétlés sehol, és ez profira vall. 
Pontszám: 10/10

Design: Nekem a fejléc nem nyerte el a tetszésem. Lexii munkáit szeretem, de ez nem a legjobb, szerintem. Az alap nem lenne rossz, ha nem takarná ki ennyire a két pasi. Azokat én lekicsinyíteném. A háttér sem a legjobb, de nem tudom, miért. Szerintem nagyon elvonja a figyelmet, túl "csicsás". És a betűszínt is javaslom, hogy vedd kevésbé élénkre pl: szürkére.
Pontszám:10/6

Elrendezés: Egyedül a könyvborítót tenném feljebb a helyedben, de az sem gond. Minden más a helyén van! :)
Pontszám: 10/10

Összpontszám: 40/34

Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban. Én nagyon sürgetős típus vagyok, ezért találom kicsit vontatottnak a sztorit. A design pedig nem a te hibád :D Meg egyébként is ízlések és pofonok! :D

2 megjegyzés:

  1. Drága Adison!

    Köszönöm szépen a véleményedet, és próbálom megfogadni a tanácsaidat a design-nal kapcsolatban, csak elég nehéz, mert minden kritikaíró mást mond, legalább is kinézet téren, a történetről nagyjából ugyanaz a vélemény jön ki. És ahogy írtad, ízlések és pofonok, ezért van az, hogy mindenki mást ír a kinézetről.
    Még egyszer köszönöm hogy elkészítetted, és természetesen nem bántottál meg, sőt örülök, mert az építő jellegű kritikák még jobbá tesznek engem :)

    xx. Timi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem és hogy kíváncsi voltál a véleményemre!! :)

    VálaszTörlés