Kritika #9


Chiao!
Itt van a 9. kritikám Charlotte blogjáról. Remélem nem veszi nagyon zokon, amiket írtam :)








Történet: Hát ... :D Nem tudom, mit szóljak. Engem őszintén szólva nem fogott meg, és igazából te egy ép egész sztorit dolgoztál fel, egy-két saját gondolattal. Hát ... Ez olyan, mit ha egy könyvet dolgoztál volna át filmmé, kicsit másképp ... Persze ez az én véleményem, ezernyi más ember beleszerethet az egész történetbe! :)
Pontszám: 10/8


Helyesírás: Az írásoddal nincs semmi gond, egy apróságon kívül. Egy-egy mondatot inkább vesszővel kéne elválasztani, mint ponttal, szerintem úgy jobban hangzana, de ez is a te dolgod. A fogalmazás jó!
Pontszám: 10/9


Design: Na hát itt jön az a ... :D Nekem a fejléc ... nem nagyon tetszik, de tudom, hogy mennyire ragaszkodik valaki a saját munkájához, ezt magamon tapasztaltam :D Szerintem talán a háttér nem igazán a legmegfelelőbb egy ilyen témába, de te tudod. Ez mint már mondtam: csak az én véleményem! 
Pontszám: 10/7


Elrendezés: Én a helyedben tennék ki egy számlálót, de ami még fontosabb: menü. Tudom, hogy már legalább a 10. embernek mondom (annyi nem is lehetne :D ), hogy tegyen ki a blogarchívum helyett egyet, mert sokkal jobb, mint az, de nekem mindegy. Én csak ajánlom. Meg a profilodat inkább megcserélném a feliratkozókkal. 
Pontszám: 10/8

Összpontszám: 40/32

Talán szerkesztőként nem remekelsz úgy, de íróként igen jó vagy. Remélem nem bántottalak meg vele, nem állt szándékomban. 
További sok sikert a blogolásban!! :)

3 megjegyzés: