Kritika #5


Sziasztok!
Újabb kritikával érkeztem, amit Melissa kért. Remélem tudtam segíteni a blog tökéletesítésében, és nem bántom meg ezzel :)



(A fejlécedet nem tudtam kimásolni)





Történet: Egy kérdés: Honnan jött mindez?? Mert ehhez a sztorihoz nagyon nagy fantázia kell ám! Én híve vagyok a fantasy történeteknek, mert mindegyik eredeti, nincs köztük egyforma, izgalmas és magával ragadó, pont mint ez! Nagyon jó, tetszik, hogy minden apró részletet kidolgoztál és leírtál. Egyszerűen *-*
Pontszám:10/10 (ha érvényes lenne, 11-et adnék! :) )


Helyesírás: Elírás ritkán itt is előfordul, de mivel annyira jó a fogalmazásod, hogy egyszerűen átmegy az ember a kisebb hibákon, észrevétlenül hagyva ezt. Na igen, a fogalmazás. Hát az hihetetlen! Minden egyes részletet annyira érzékletesen írod le!! Nagyon jó vagy! :)
Pontszám: 10/10


Design: A fejléc és a színvilág szuper! Tökéletesen tükrözi a történet hangulatát. A fejléced mesés! Látom egy profinak mondható szerkesztővel van dolgom! Nagyon tetszik a cím elhelyezése és maga az egész! Az elsötétített képek rajta, *.* :)
Pontszám: 10/10


Elrendezés: Klassz. Sokan vannak úgy, hogy jobb valahol a blog közepén vagy esetleg az alján elhelyezni a számlálót, mert nem dicsekednek vele annyira. Én ezzel egyet értek, mindenki maga választ neki helyet. Az is tetszik, hogy a menüt a fejléc alá tetted. Jó! :) Én mondjuk a helyedben kivenném alulról a blogarchívumot, de ez a te dolgod.
Pontszám: 10/10

Összpontszám: 40/40

És íme itt az első 40 pontot elérő blogger!! Gratulálok! Csak így tovább!! ;)

2 megjegyzés: