Kritika #2


Sziasztok!
Meghoztam Liliana C. által kért kritikát. Remélem nem találod sértőnek és megleled benne az építő kritikát!  Bízom benne, hogy segítettem!







Történet: Az alaptörténet meg kell, hogy mondjam, nagyon jó! Nagy a fantáziád, az biztos! Maga az egész sztori nagyon érdekes és izgalmas, személy szerint engem nagyon érdekel. Ígérem, ha lesz időm, olvasni fogom! Igazán egyedi, mást már nem nagyon tudok hozzáfűzni! :)
Pontszám: 10/10


Helyesírás: Nincs vele semmi gond. A fogalmazásod is jó, nincs szóismétlés, egyszóval tökéletes!
Pontszám: 10/10


Design: Jól passzol a fejléc a háttérhez. Tetszik a színvilág, igazán jól tükrözi a történet hangulatát, a fejléc úgyszintén. Tetszik, hogy így emelted ki a lányt, és nem hagytad fekete-fehéren, így van "központja" a képnek.  Bár én egy kicsit elhalványítottam volna, így egy picit erős, de nem rosz :)
Pontszám: 10/9


Elrendezés: A modulsávból én kicsit hiányolom a látogatók számlálóját és főként a menüt. Ugyan van blogarchívum, de azt szerintem senki sem szereti kattintgatni, nehéz kiigazodni rajta. Én a helyedben raknék ki, de te tudod. Engem csak ez zavar, de ez sem olyan fontos dolog, más "probléma" pedig nincs.
Pontszám: 10/9

Összpontszám: 40/38

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan már 100 000-es látogatottságú lesz a blogod, és meglesz az 50 feliratkozó! Nagyon tehetséges vagy, és ezt az emberek észre fogják venni! További sok sikert!!

2 megjegyzés:

  1. Drága Adison!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy időt szántál a blogomra és leírtad róla a véleményed! Tényleg köszönöm! :)
    El sem hiszed, mennyire nagyon örülök, hogy a blog elnyerte a tetszésed!
    Az elrendezésről pedig annyit, hogy megfogadtam a tanácsod, betettem a modulokhoz az oldalakat, hisz belegondolva - ha mondjuk egy ismeretlen szemszögéből nézzük- tényleg kicsit zavaró, mikor az összes részt külön meg kell keresni..
    Tényleg, nagyon szépen köszönöm a kritikát! <3
    Puszi xX

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem, igazán jó az egész blog, a történet, egyszerűen *-* Örömömre szolgált elolvasni és leírni a véleményem! :)

    VálaszTörlés