Tájékoztassuk a feliratkozókat/látogatókat egy értelmes emberről ...

Tisztelt tagok és leskelődők!

Hivatalosan is szeretnék bejelenteni egy még nálam is sötétebb elméjű személyt. Ez az illető teljesen ok és engedély nélkül hamisítja a személyazonosságát. És okvetlen próbál hülyét csinálni mindenkiből! Sajnálom, de ezt tisztázni kellett ...

Nos, sziasztok!
Ennek a beteg embernek az üzenetére eddig Reason L. reagált rajtam kívül. A legutóbbi írására pedig ő maga válaszolt Laura néven.
Ez a személy először NÉv-nek keresztelte magát. Ő eddig a második ilyen eszement ember.

Nemrég láttam, hogy a Dare to dream-en kiraktak egy bejegyzést, melyben egy ugyan ilyen gyerek élősködött a chat-ükön. Persze durvább volt az eset, hiszen hazugságokat írt ki, más ismertebb bloggerek és a szerkesztőfelvételre jelentkezők nevében beszélt, ami szerintem elég durva húzás volt tőle.
Nálunk csak egy NÉv-Laura pazarolta az idejét baromságra, de persze ne csak hadováljak itt, bizonyítsam is be!
Tudjátok, a cbox-nál az üzeneteket vissza lehet nézni, és ki lehet keresni az IP címeket is. Eleve gyanús, hogy pár perc különbséggel reagált valaki a csúnya szavakra, de tegyük hozzá még ezt is:




Szóval no comment ... De köszönöm neki! Feldobta a napomat!! XD

Tehát ha az időpont nagyjából egyezik a káromkodó és a védelmedre kelő személy üzenete között, akkor  érdemes bekukkantani a chat rendszerébe! ;)
További szép napot!
Ady

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése